Θεία Λειτουργία στην ΕΚΦΕ

aaaΧθες το βράδυ ο αγαπημένος μας πατέρας Μιχάλης Ρούσσος μάς έκανε την τιμή να έρθει στο γνωστό στέκι μας και, με την αξιοθαύμαστη ενεργητικότητα και σπιρτάδα του, τέλεσε αποκλειστικά για την ΕΚΦΕ μια Θεία Λειτουργία με το μοναδικό, δικό του τρόπο. Τον ευχαριστούμε για την πολύτιμη παρουσία του και το χείμαρρο από σκέψεις, που κάθε φορά μας μαγεύουν!
Μαζευτήκαμε 15 άτομα γύρω απ’ το μεγάλο τραπέζι της Αίθουσας Β΄ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ φάγαμε τους πολυπόθητους λουκουμάδες απ’ το Αιγαίον! Τους μισούς με σοκολάτα παρακαλώ και όποιος δεν ήρθε (και δεν κάνει δίαιτα) ας πρόσεχε. Ήμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, που δε σου περιγράφω. Το τραβήξαμε κιόλας και το σπάσαμε λίγο πιο αργά απ’ ό,τι συνήθως.

Αν μπορούσαμε, θα καθόμασταν με τις ώρες να τηράει ο ένας τον άλλο, τέτοια αγάπη σου λέω!

Ελπίζουμε να το ψιλοχαρήκατε. Ελπίζουμε επίσης να επαναληφθεί το συναπάντημα. Και να δούμε και τους υπόλοιπους που δεν είδαμε.

Σε όση από την ΕΚΦΕ έλειπε χθες, η υπόλοιπη ΕΚΦΕ που δεν έλειπε, εύχεται Καλά, Χαρούμενα και Φωτισμένα Χριστούγεννα και έναν Καλύτερο Χρόνο από τον περσινό, με υγεία, εργασία και πολλή αγάπη στις οικογένειές σας και παντού! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


*